İstanbul Valiliği / TÜRKİYE

İstanbul Valiliği, 16 milyonu aşan nüfusa sahip İstanbul’un en yüksek idari kamu otoritesi olup çeşitli alanlara yönelik 16 birimde çalışan 2000’den fazla personel ile hizmet vermektedir.İstanbul Valiliği'nin başlıca görevleri; - İlin genel idaresini sağlamak ve işleyişten sorumlu kurumları denetlemek..

İstanbul Ticaret Üniversitesi / TÜRKİYE

İstanbul Ticaret Odası tarafından kurulan İstanbul Ticaret Üniversitesi, 2001 yılında öğrenci kabulüne başlamıştır. Türkiye'nin kâr amacı gütmeyen ilk özel üniversitelerinden bir olan üniversite her yıl yayınladığı çok sayıda ve ulusal yayınla üniversiteler arasındaki itibarını pekiştirmektedir..

Mindshift Yetenek Danışmanlığı / PORTEKİZ

2017 yılında Lizbon’da kurulan ve ağırlıklı olarak dijital tabanlı çözümlere odaklanan genç bir "İnsan Kaynakları Danışmanlığıdır”. Mindshift, hem ulusal hem de uluslararası pazarlarda aşağıdaki temel iş alanlarında faaliyet göstermektedir:

Meta4 İnovasyon Merkezi / AVUSTURYA

Meta4 İnovasyon Merkezi, dijital öğrenme, girişimcilik, sürdürülebilir kalkınma ve sosyal içerme konularına yönelik olarak yenilikçi araçlar, metodolojiler, ürünler ve hizmetler geliştiren bir araştırma ve geliştirme kurumudur..

Pragma Mühendislik / İTALYA

Pragma Mühendislik, endüstri sektöründe elektronik mühendisliği uygulamaları çerçevesinde çalışan bir KOBİ olup aynı zamanda kamu sağlık kuruluşlarına 10 yılı aşkın bir süredir teknolojik destek sağlamaktadır..

Media Creativa 2020 / İspanya

MC2020, 20 yılı aşkın deneyimin, zorlukların ve ortak bir tutkuyu paylaşan disiplinler arası bir profesyonel grubundan öğrenilen derslerin sonucudur. MC2020, hikâye anlatımı, problem temelli eğitim, oyunlaştırma, oyun tabanlı öğrenme vb..

İstanbul Valiliği / TÜRKİYE

İstanbul Valiliği, 16 milyonu aşan nüfusa sahip İstanbul’un en yüksek idari kamu otoritesi olup çeşitli alanlara yönelik 16 birimde çalışan 2000’den fazla personel ile hizmet vermektedir. İstanbul Valiliği'nin başlıca görevleri;

  • İlin genel idaresini sağlamak ve işleyişten sorumlu kurumları denetlemek
  • İldeki eğitim, sağlık, güvenlik, çevre, bayındırlık, kültür, turizm, göç vb. tüm faaliyetleri koordine etmek
  • Merkezi yönetimden gelen yönetmelik, talimat ve gerekli düzenlemeleri uygulamak ve denetimini sağlamak
  • İldeki tüm kurumları denetleyerek şehir halkının ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmaları belirlemek ve yürütmektir.

İstanbul Valiliği, il genelinde 39 Kaymakamlık ve 24 İl Müdürlüğü ile faaliyetlerini sürdürmektedir. "Valilik Makamının 03.02.2005 tarih ve 217 sayılı onayı ile kurulan Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Koordinasyon Merkezi, Eylül 2015 tarihinden itibaren Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. İstanbul Valiliği adına Erasmus+ projelerini gerçekleştiren Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu, ülkemizin Avrupa Birliği katılım sürecinde İstanbul genelinde;

  • Gerekli alt yapının oluşturulması
  • Kent halkının AB vatandaşlığına hazırlanması
  • AB üyesi ülkeler için bağlayıcı nitelik taşıyan müktesebatın benimsetilmesi ve uygulanması konularında iş birliği, iletişim ve eşgüdüm sağlama amacına yönelik çalışmalar yapmaktadır.

Yönetim anlayışı olarak yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve vatandaş iş birliğine dayalı olarak bir toplumsal dönüşüm projesi olan AB'ye katılım sürecinde gerekli faaliyetleri planlama ve uygulama temel ilke olarak benimsenmiştir.

Büromuz tarafından gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi almak için www.abmerkez.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul Ticaret Üniversitesi / TÜRKİYE

İstanbul Ticaret Odası tarafından kurulan İstanbul Ticaret Üniversitesi, 2001 yılında öğrenci kabulüne başlamıştır. Türkiye'nin kâr amacı gütmeyen ilk özel üniversitelerinden bir olan üniversite her yıl yayınladığı çok sayıda ve ulusal yayınla üniversiteler arasındaki itibarını pekiştirmektedir. İstanbul Ticaret Üniversitesi öğrencilerine güncel ve uluslararası alanda kabul gören bir eğitim sunmak, teori ve pratiği hayatın gerçeklerinden ayırmadan entegrasyonu teşvik etmek, gerekli mesleki yeterlilikleri sağlamak, bilimsel ve teknolojik gelişmelere ilişkin farkındalık aşılamak için eğitimlerine hız kesmeden devam etmektedir. Üniversite, bilgi ve teknolojinin tüm sektörlere, yönetim merkezlerine, kamu kurumlarına, kısacası tüm topluma aktarılmasına olanak sağlamaktadır. Üniversite, öğrencilerine alanlarında başarılı bir kariyer oluşturabilme, kendilerini geliştirme, staj imkanları bulma ve araştırma projeleri uygulama konularında elverişli bir ortam sağlamaktadır.

Mindshift Yetenek Danışmanlığı / PORTEKİZ

2017 yılında Lizbon’da kurulan ve ağırlıklı olarak dijital tabanlı çözümlere odaklanan genç bir ""insan kaynakları danışmanlığıdır”.
Mindshift, hem ulusal hem de uluslararası pazarlarda aşağıdaki temel iş alanlarında faaliyet göstermektedir:
  • Beceri geliştirme yolları
  • Koçluk, kişiye özel eğitim ve mentorluk programları
  • Yeterlilik değerlendirme merkezleri
  • Kariyer yönetimi ve kişisel gelişim
  • Genç yeteneklerin ilgilerinin çekilmesi, seçilmesi ve işe alınması
  • Öğrenici programları
  • İşgücünün dijital dönüşüme hazırlanması
  • Sosyal medya kampanyaları Mindshift, sosyal sorumluluk ilkelerine ve 2030 Sürdürülebilir Kalkınma Gündemi’ne sıkı sıkıya bağlı olup çeşitli geçmişlere ve profesyonel deneyime sahip bir ekibi bir araya getirmektedir.
  • www.mindshift.pt

Meta4 İnovasyon Merkezi / AVUSTURYA

Meta4 İnovasyon Merkezi, dijital öğrenme, girişimcilik, sürdürülebilir kalkınma ve sosyal içerme konularına yönelik olarak yenilikçi araçlar, metodolojiler, ürünler ve hizmetler geliştiren bir araştırma ve geliştirme kurumudur.
Kurum, sürdürülebilir bir öğrenme topluluğu oluşturmak adına faaliyetlerini şekillendirmektedir.
Meta4 aynı zamanda, göçmenler, kadınlar ve gençler gibi dezavantajlı grupları desteklemek amacıyla Mesleki Eğitim hizmetleri sağlamaktadır. Bu hizmetlerin yararlanıcıları arasında kamu kurumları, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları, kâr amacı gütmeyen kuruluşlar ve KOBİ'ler yer almaktadır.
www.meta-4.org

Pragma Mühendislik / İTALYA

Pragma Mühendislik, endüstri sektöründe elektronik mühendisliği uygulamaları çerçevesinde çalışan bir KOBİ olup aynı zamanda kamu sağlık kuruluşlarına 10 yılı aşkın bir süredir teknolojik destek sağlamaktadır.

Pragma Mühendislik, Öğretim Yönetim Sistemleri konusunda da hizmet vermekte olup Romanya’daki 5 büyük üniversiteyi birbirine bağlayan POSDRU projesi e-öğrenme platformunun geliştirilmesinden sorumludur.

Nörolojik hastalara uygulanan rehabilitasyon sistemleri, kamu kurumları için yazılım geliştirme, sosyal kalkınma için eğitim hizmetlerinin tasarlanması, proje yönetim faaliyetleri ve finansal danışmanlık hizmetleri kurumun diğer faaliyet alanlarıdır.

www.pragmaeng.it

Media Creativa 2020 / İspanya

Pragma MC2020, 20 yılı aşkın deneyimin, zorlukların ve ortak bir tutkuyu paylaşan disiplinler arası bir profesyonel grubundan öğrenilen derslerin sonucudur.

MC2020, hikâye anlatımı, problem temelli eğitim, oyunlaştırma, oyun tabanlı öğrenme vb. gibi yenilikçi metodolojiler ve pedagojik yaklaşımlardan ilham alarak farklı eğitim programları tasarlayan bir eğitim ve danışmanlık kurumudur. Uygulamalar, oyunlar, web seminerleri ve mobil öğrenme gibi teknolojileri eğitime entegre eden kurum, campus-creativa.com isimli dijital eğitim kampüsünde mesleki eğitim odaklı olarak eğitim ihtiyaçlarını analiz ederek eğitim kursları tasarlamakta ve sunmaktadır. Bugüne dek 1.200 saatin üzerinde eğitim içeriği hazırlayan kurumun uzmanlık eğitiminden 900’den fazla öğrenci kurs bitirme belgesi almaya hak kazanmıştır.

MC2020, girişimciliği ve genç kadınların işgücüne entegrasyonunu teşvik etmek için kurulmuş olan Bilbao İş Kadınları Derneği'nin ve Bilbao Dijital Beceriler ve İş Koalisyonunun üyesidir.

mediacreativa.eu


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/projectsecurefut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427