SECURE FUTURE

FAALİYETLER

Çalıştaylar

Proje kapsamında geliştirilen Proje Ürünlerinin kullanımının desteklenmesi ve ürünlerin geçerliliğini sağlamak adına her proje ortağı en az 3 Bilişim Teknolojisi (BT) uzmanıyla (akademisyen, öğretmen, KOBİ personeli) çalıştaylar düzenleyecektir.

01

Çoğaltıcı Faaliyetler

Proje ortağı ülkelerde toplam 110 kişinin katılacağı Çoğaltıcı Faaliyetler, proje daha geniş kitlelere duyurulmasını ve proje ürünlerinin uygulanabilirliğini artırmayı sağlayacaktır. BT bölümlerinde eğitim veren mesleki eğitim öğretmenleri, bu alandaki politika yapıcılar, KOBİ personeli ve yöneticileri, özel sektör temsilcileri, siber güvenlik uzmanları ve kariyer danışmanları bu faaliyetlere katılım gösterecektir.

02

Odak Grup Görüşmeleri

Proje kapsamında geliştirilecek eğitim müfredatının Mesleki Eğitim öğrencileri ve KOBİ personelinin ihtiyaçlarıyla uyumunu değerlendirmek ve proje ürünlerini kurumlara daha kolay entegre edebilmek adına projenin çeşitli aşamalarında Odak Grup Toplantıları gerçekleştirilecektir. Bu toplantılara çeşitli kurumlarda akademisyenler, politika yapıcılar, öğretmenler, KOBİ yöneticileri gibi geniş bir alanda 5 BT uzmanı yer alacaktır

03

Ürün Değerlendirme Toplantıları

Proje kapsamında üretilen içeriklerin geçerliliğinin sağlanması, hedef gruba yönelik ilgililiğinin değerlendirilmesi ve proje ürünlerine nihai halinin verilmesi amacıyla her proje ortağı ülkeden 3 katılımcının yer aldığı 5 ürün değerlendirme toplantısı yapılacaktır.

04

Ulusötesi Proje Toplantıları

Proje ürünlerine son halini vererek ürünlerin hedef grup üzerindeki etkisini artırmak, iş paketleri çerçevesinde yapılan etkinlikleri değerlendirmek, ortaklar arasındaki iş birliğini artırmak ve projenin sonraki safhalarında yapılacak etkinlikleri planlamak amacıyla sırasıyla Türkiye, Avusturya, İspanya ve İtalya'da ulusötesi proje toplantıları düzenlenecektir.

05

Çevrimiçi Toplantılar

Proje ürünlerinin doğru zamanda teslim edilmesi ve ortaklar arasında koordinasyonun artırılması amacıyla çeşitli aralıklarla çevrim içi toplantılar düzenlenecektir.

06

Customer satisfaction

Pointure horrible margaret suitable he followed speedily. Indeed vanity excuse or mr lovers of on. By offer scale an stuff. Blush be sorry no sight sang lose ecstatic and properly.

45
K

Customers worldwide

Mentioning horrible margaret suitable he followed speedily. Indeed vanity excuse or mr lovers of on. By offer scale an stuff. Blush be sorry no properly.

WHY CHOOSE US

Our goal is giving best
our customers in technology

Secure Future Project

Manage it service

Prevailed mr tolerably discourse assurance estimable everything melancholy uncommonly solicitude inhabiting projection.

Secure Future Project

Cyber Security

Prevailed mr tolerably discourse assurance estimable everything melancholy uncommonly solicitude inhabiting projection.

Secure Future Project

Manage it service

Prevailed mr tolerably discourse assurance estimable everything melancholy uncommonly solicitude inhabiting projection.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/projectsecurefut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427